jueves, 15 de mayo de 2014

ESTEROIDES ANABOLITZANTS

Fa ja uns anys va eixir a la llum el dopatge en l'esport. Tant al ciclisme com a l'atletisme... hem vist caure a molta gent mítica, campions amb rècords mundials que han quedat retractats.
Avui en dia en compte de tractar de suprimir tot açò, l'ús d'esteroides anabolitzants esta augmentant. I és un gran perill ja que moltes vegades no se saben o no es volen veure les conseqüències d'aquesta substància tant perillosa.
Abans el major índex de consum el tenien esl esportistes, però amb la difusió i la repercussió que tenen aquets sobre la nostra societat, ha provocat que es disparen els consums.
Un dels àmbits a on més recau aquests tipus de substàncies es al gimnàs. Cada volta es frequenten mes les sales de musculació i conseqüentment, gracies a una sèrie d'ignorants, es trafiquen més amb els esteroides.
Hi ha diverses causes: bé per tindre un millor físic en menys esforç, o per obtindre resultats més ràpids, per a llevar-se complexos... però siga quin siga el cas els efectes són els mateixos.
Entre els tipus de consumidors, els que més porcentatges representen són: divorciats, gent que treballa al món de la nit, sense estudis, gent amb complexos....
El que cal assabentar-los és del perill i dels fatídics efectes que produeixen aquestes substàncies com poden ser: càncer de cervell, desmesurada retenció de líquids, hipertensió...
No estaria de més que gent com nosaltres que ha estat preparant-se i formant-se, si entra en aquest món ajuden en la mesura possible, si no es a prohibir a reduir el consum en aquets llocs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario